torstai 1. lokakuuta 2015

Kuunpimennys

Niinhän siinä sitten kävi, että laskettelureissu jäi haaveeksi. Reissu peruttiin myös sunnuntailta, koska reissun toteutumiseen vaadittu minimimäärä osallistujia ei tullut täyteen. Vaikka reissujen järjestäjä vaikuttikin ihan sympaattiselta mieheltä, en voi sanoa että tästä olisi jäänyt mitenkään hyvä maku suuhun. Reissua varatessa kerroin, että tämä on viimeinen viikonloppu jolloin voin osallistua. Hän antoi minun ymmärtää, että reissu olisi tulossa - ensin lauantaina, sitten sunnuntaina. Molemmilla kerroilla sitten kuitenkin sain puhelinsoiton myöhään illalla, jossa kerrottiin että reissua siirretään. Jos peruutuksesta olisi ilmoitettu hyvissä ajoin, olisin ehtinyt etsiä toisen firman, ja asia olisi ollut jokseenkin ok. Soitot tulivat kuitenkin niin myöhään, ettei siinä ehtinyt muutakaan järjestää seuraavalle päivälle.



Laskettelun välistä jääminen harmitti - ja harmittaa - mutta onneksi sain piristystä, kun pidimme Kristiinan ja Ellan kanssa Suomi-illan sunnuntaina. Katsoimme putkeen kaksi Vain elämää -jaksoa (ihana sarja!) ja hiukkasen suunnittelimme tulevaa reissua Torres del Painesille. Samana iltana koitti myöskin kuunpimennys, jota ihailin terassilta. Minun kamerallani ei mitään huipputarkkoja kuvia saanut aikaiseksi, mutta olihan tuo ihan siisti ilmiö.


Tämä viikko onkin sitten mennyt läksyjen ja matkasuunnitelmien parissa. Olen havahtunut siihen, että tulevia reissuja pitää alkaa tosissaan suunnittelemaan, jos jonnekin tahtoo lähteä. Kalenteri onkin nyt täyttynyt melko tehokkaasti enemmän ja vähemmän varmoista suunnitelmista. Matkailuputkeni alkaa huomenna virallisesti, kun suuntaan Ellan kanssa kohti Pääsiäissaarta. En voisi olla enempää innoissani!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti